VoetenPraktijk De Roos   

Mijn naam is Roos en op mijn nieuwe locatie in De Bilt kan je onder andere terecht voor voetreflexmassages, (medisch) pedicure, tenen lezen en Soundhealingbehandelingen. Naast deze 1 op 1 behandelingen organiseer ik tenenleesworkshops en blote voeten dansmiddagen samen met mijn collega Janna van FlowohyYoga genaamd BarefootBeats. Op Zondag 23 Februari vanaf 13:00 is de eerstvolgende dansmiddag. Op een laagdrempelige manier lekker vrij bewegen is ons motto. Wees welkom!

 

 

 

 

 

 Praktijk De Roos  

 

 Wees welkom op onze dansmiddag Beweeg je vrij op Zondag 23 Februari! Hierbij de Facebooklink:  www.facebook.com/events/722775551582050/

 

 

 
 
 

 

 

 

 
 

 

 

Bestel een kadobon

 

 Tenen lezen, wat is dat dan? Ja ik snap de reactie en ik had ook niet verwacht dat er zoveel uit de tenen te halen is. Uit de tenen kan je op een laagdrempelige en leuke manier persoonlijkheid en karakter uitlezen. In workshopverband of 1 op 1 kan je bij me terecht om je tenen te laten lezen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gegarandeerd deskundig

Ik ben aangesloten bij de Landelijke Branche Organisatie voor pedicures genaamd ProVoet en bij het KRP. Voor de Voetreflexmassages ben ik aangesloten bij De BER.

Vanaf 25 Mei 2018 is het verplicht volgens de AVG-wet (de algemene verordering gegevensbescherming) om u te laten zien hoe ik uw privacy waarborg. U kunt hier meer over lezen onder de kop Diensten bovenin deze website.