Introductie

 

 

Wie heeft het tegenwoordig niet; een pijnlijke nek, schouder of arm als gevolg van overbelasting. Ook vervelende knopen komen veelvuldig voor. Een bezoek aan de reguliere masseur of therapeut is meestal geen pretje, omdat de knopen er vaak hardhandig worden uitgedrukt, wat met veel pijn en blauwe-plekken-gevoel gepaard gaat.

Nieuwe techniek

Door een nieuw ontwikkelde nek-schoudermassagetechniek worden pijnklachten, scheefstand van nekwervels, de wervels tussen de schouderbladen en beperking in het naar links en rechts kijken in een zeer korte tijd op een zachte en veilige manier verholpen. Deze techniek wordt op natuurlijke wijze toegepast, dus zonder te kraken en zonder hulpmiddelen! De Atlasmassage is pijnloos en men heeft zelfs geen last meer van vervelende napijn.

10 minuten

Met de Atlasmassage is 10 minuten zacht masseren ruim voldoende voor een verbluffend merkbaar resultaat. 
Bij extreme nek- en schouderklachten is het dan ook beter om de Atlasmassage 3 keer 10 minuten toe te passen dan 1 keer een half uur. Het effect is vele malen groter dan bij andere therapieën of massages en het voorkomt vervelende napijn of een beurs gevoel.

Betaalbaar

De Atlasmassage is laagdrempelig omdat de kosten door de korte behandeling relatief laag zijn ten opzichte van andere nek/schoudermassages. Per behandeling betaalt u namelijk € 12,50 en dat zou een goede reden kunnen zijn om deze massage eens uit te proberen. 

Kijk ook eens op de website! https://www.stichtingatlasmassagegroep.nl/

.bronvermelding: Stichting Atlas Massage Groep.

<p style="text-align: center;"><a href="https://www.stichtingatlasmassagegroep.nl/" target="_blank" title="www.StichtingAtlasMassageGroep.nl"><img src="https://image.jimcdn.com/app/cms/image/transf/none/path/sc567fe19e01376e2/image/i37d49f34ac342ad2/version/1510414686/image.jpg" alt="" width="200" height="100" align="bottom" /></a></p>